Συχνές Ερωτήσεις

 

Παρακάτω αναφέρονται οι συχνές ερωτήσεις και θέματα σχετικά με την εγγραφή, την αγορά προϊόντων και τη διατήρηση πληροφοριών λογαριασμού στον ιστότοπο www.prime.gr.pfizer.com


Ποιες πληροφορίες χρειάζομαι για να εγγραφώ;

Η εγγραφή στην εφαρμογή Pfizer Prime, πραγματοποιείτε από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Κατά την ολοκλήρωση θα λάβετε email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου με παρότρυνση για την αλλαγή κωδικού πρόσβασης πριν τη σύνδεσή σας στην υπηρεσία. Κατά τη διαδικασία επανάκτησης κωδικού, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός μπορεί να περιέχει συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών και ειδικών χαρακτήρων, με μήκος από 6 έως 16 χαρακτήρες. Κατά την εισαγωγή σας στο Pfizer Prime μπορείτε να περιηγηθείτε στα στοιχεία του λογαριασμού σας και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας.


Πώς μπορώ να τροποποιήσω τις πληροφορίες του λογαριασμού μου (email, διευθύνσεις κτλ);

Σε περίπτωση που κάποια πληροφορία του λογαριασμού σας χρειάζεται αλλαγή, παρακαλούμε επιλέξτε «Επεξεργασία λογαριασμού» από το προφίλ σας και συμπληρώστε το αίτημα αλλαγής. Στη συνέχεις πατήστε «Υποβολή». Θα λάβετε ένα email με τη σύνοψη των αλλαγών που ζητήσατε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου καθώς και την ενημέρωση οτι οι αλλαγές υπόκεινται σε έλεγχο και δεν εφαρμόζονται αμέσως. Θα χρειαστούν 24 ώρες για την επεξεργασία. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου και μέχρι να λάβετε email επιβεβαίωσης μην προβαίνετε σε νέες παραγγελίες. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτηση Πελατών της Pfizer στο τηλέφωνο 2108199010 Δευτέρα-Παρασκευή (09:00-17:00).


Πώς χρησιμοποιεί η Pfizer τις πληροφορίες μου;

Παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Ιδιωτικότητας.


Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης.

Σε περίπτωση που ξεχάσατε το κώδικό πρόσβασης σας, στην αρχική σελίδα της εφαρμογής επιλέξτε “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;”. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε το email σας, πατήστε “Αποστολή email” και θα σας στείλουμε οδηγίες επαναφοράς κωδικού. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρίσει ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε με νέο κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να καλέσετε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2108199010 Δευτέρα εώς Παρασκευή (09:00-17:00).


Ο λογαριασμός μου είναι κλειδωμένος ή δεν μπορώ πλέον να συνδεθώ.

Εάν ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί, δοκιμάστε τη διαδικασία που αναφέρεται στην ερώτηση «Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης». Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρίσει ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε με νέο κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να καλέσετε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2108199010 Δευτέρα εώς Παρασκευή (09:00-17:00).


Δεν έχω λάβει το e-mail για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην έχετε λάβει το e-mail. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι ότι ο ISP (Πάροχος Υπηρεσιών Διαδικτύου) μπορεί να αποκλείσει ή να ανακατευθύνει ορισμένα e-mail ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Θα πρέπει να ελέγξετε τα εισερχόμενά σας ή τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για επιβεβαίωση. Το e-mail μπορεί να έχει εντοπιστεί από το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Εάν δεν βλέπετε ότι έχει καταγραφεί ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία, η καταχωρισμένη διεύθυνση e-mail ενδέχεται να μην είναι η έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2108199010 Δευτέρα εώς Παρασκευή (09:00-17:00) για να σας βοηθήσει ένας αντιπρόσωπος.